Voorstelling : Martijn Kardol – Welkom

Gisteren ben ik naar de voorstelling “Welkom” geweest. Deze voorstelling werd uitgevoerd door Martijn Kardol in de grote zaal van Het Stadstheater te Zoetermeer.

Na het winnen – als eerste cabaretier ooit in één seizoen – van zowel het Leids als het Groninger Studenten Cabaret Festival, een nominatie voor de Neerlands Hoop en een bejubeld debuutprogramma werd Martijns tweede programma wederom bekroond met drie- en viersterren recensies. Een voorstelling die actueler is dan ooit! Over social distancing, online leven en individualisme voordat dat mainstream werd.

In Welkom maakt Martijn Kardol contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of daar doet hij in ieder geval een poging toe. Want alles beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier …

Voorstelling : Martijn Kardol - Welkom

Voorstelling : Martijn Kardol – Welkom

Wat was dit weer een heerlijk avondje lachen. Wat is Martijn Kardol eigenlijk gewoon erg grappig en actueel. Het was jammer dat er niet zo veel mensen in de zaal zaten en dat we door de Corona maatregelen op afstand van elkaar moesten zitten, maar de sfeer in de zaal was toch erg goed. Er werd continue gelachen en het eind applaus klonk zo goed als was het een staande ovatie, die dan weer niet mocht.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...