Voorstelling : Multisono & Janneke Tanja – Muzikale Verhalen

Gisteravond ben ik naar het voorstelling “Muzikale Verhalen” geweest. Deze voorstelling werd uitgevoerd door Multisono (waar mijn vrouw Danielle in speelt) en Janneke Tanja in de Ichthuskerk te Zoetermeer.

Wat gebeurt er als je de muzikanten van Multisono en verhalenverteller Janneke Tanja uitdaagt om de krachten te bundelen? Dan duiken ze in elkaars repertoire, zoeken de stukken die het mooist bij elkaar passen, en maken een voorstelling waarin woord en muziek door elkaar geweven worden. Klassieke sprookjes met een moderne twist over twee sterke vrouwen, muziek die sprankelend uitnodigt om te dansen, of om gewoon weer eens verliefd op te worden …

Voorstelling : Multisono & Janneke Tanja - Muzikale Verhalen

Voorstelling : Multisono & Janneke Tanja – Muzikale Verhalen


Ik vond dit een hele mooie voorstelling

De verhalen die door Janneke Tanja verteld worden zijn mooi, maar worden door haar op een hele meeslepende manier verteld, waardoor je letterlijk aan haar lippen gekluisterd blijft.

De muziek die door Multisono gespeeld wordt is al erg mooi, maar door de manier waarop de dames deze muziek brengen, wordt het extra mooi. Met gebruik van basfluit, altfluit en twee fluiten krijg je als bezoeker echt een mooie geluid te horen.

De voorstelling was fantastisch en roept om meer.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...