Voorstelling : Trouble Man & Het Nationale Theater – Citizen K.

Ik heb gisteren de voorstelling Citizen K gezien. Deze voorstelling werd gespeeld door Trouble Man (Soundcloud), in samenwerking met Het Nationale Theater in zaal 1 van Theater aan het Spui te Den Haag.

In Citizen K duikt Sadettin Kirmiziyüz met Kaspar Schellingerhout en Casper Vandeputte in de wereld van de Identiteitspolitiek. Hij ondervraagt zichzelf en de rest van onze maatschappij over de rol die identiteit anno 2019 in ons leven speelt.

Citizen K is de tweede van vier voorstellingen die Trouble Man samen met Het Nationale Theater maakt over de grote stad.

Trouble Man & Het Nationale Theater : Citizen K.

Trouble Man & Het Nationale Theater : Citizen K.

Ik vond dit een hele goede voorstelling waar ik achteraf toch behoorlijk stil om werd. Sadettin Kirmiziyüz verteld gepassioneerd over zijn identiteit en hoe zijn leven in Nederland tot nu toe beleeft heeft. En ook al is hij geboren in Nederland, een aantal mensen die hij is tegen gekomen in zijn leven, wilden dat blijkbaar niet inzien. Aangevuld met hele goede muziek gespeeld door Kaspar Schellingerhout, was dit echt een hele goede voorstelling.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...