Film : The Rookie (1990)

Afgelopen Vrijdag heb ik de film The Rookie (1990) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Clint Eastwood als Nick Pulovski, Charlie Sheen als David Ackerman, Raul Julia als Strom, Sõnia Braga als Liesl, Tom Skerrit als Eugene Ackerman, Lara Flynn Boyle als Sarah, Pepe Serna als Lt. Raymond Garcia, Marco Rodriguez als Loco Martinez, Pete Randall als Cruz, Donna Mitchell als Laura Ackerman, Xander Berkeley als Ken Blackwell, Tony Plana als Morales, David Sherill als Max, Hal Williams als Powell en Lloyd Nelson als Freeway Motorist.

Politieagent David Ackerman (Charlie Sheen) wordt gepromoveerd tot undercover agent. Hij krijgt een nieuwe partner, Nick Pulovski (Clint Eastwood), toegewezen. Nick is geobsedeerd om de moordenaar te vinden van zijn partner en is bereid hier alles voor op te offeren. Daarnaast heeft Nick talloze irritante eigenschappen waardoor het tweetal maar moeilijk kan samenwerken.
FilmTotaal.nl

Film : The Rookie (1990)

Film : The Rookie (1990)

Ik vind dit wel een aardige film. Het verhaal laat op heel wat punten nog veel te wensen liggen, maar de acteurs zijn niet slecht. De locaties zijn goed gekozen en de actie scene’s zijn leuk gedaan.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...