Film : Persona Non Grata (2021)

Gisteren heb ik de film Persona Non Grata (2021) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Rosalinde Mynster als Laura, Anne Sofie Wanstrup als Catrine, Jesper Groth als David, Palmi Gudmundsson als Museum gæst, Thomas Hwan als Benjamin, Bodil Jørgensen als Jane, Saga Nikoline Linde Mikkelsen als Jessica, Adam Ild Rohweder als Jannik en Jens Jørn Spottag als Iver.

Laura (Rosalinde Mynster) heeft onlangs een succesvolle debuutroman gepubliceerd over haar jeugd op het Deense platteland die vooral getekend werd door pesterijen door haar klasgenootje Catrine (Anne Sofie Wanstrup). Voor het eerst in jaren gaat ze weer naar de familieboerderij om de bruiloft van haar broer te gaan vieren. Pas daar wordt duidelijk dat hij gaat trouwen met Catrine. Ze merkt ook dat Catrine zich al behoorlijk heeft ingewerkt bij haar familie wat ze moeilijk kan verkroppen …
FilmTotaal.nl

Film : Persona Non Grata (2021)

Film : Persona Non Grata (2021)

Ik vind dit een goede film. Het verhaal is heel erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt middels goede acteurs en actrices en heel goed gekozen locaties. Daardoor krijg je een goed beeld van het boeren landschap van Denemarken. Het is wel een verhaal met een goed en positief einde, maar dat mag ook wel eens. Het camerawerk is echt fantastisch gedaan.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...