Boek : B.A. Paris – Breng me terug

Gisteren heb ik het boek “Breng me terug” gelezen. Dit boek is geschreven door B.A. Paris.

Finn en Layla komen terug van een korte vakantie, ze zijn in Frankrijk en op weg naar Groot-Brittanië. Tijdens een korte stop op een verlaten parking verdwijnt Layla. Uiteraard is het eerste wat de politie denkt dat het om een moord gaat, man vermoordt zijn vrouw of verloofde of zo iets want is het in weet ik hoeveel procent van de gevallen niet zo dat de dader binnen de familie te zoeken is en meestal de partner?

Maar er wordt geen lijk gevonden en zonder lijk is er eigenlijk geen moord. Finn probeert zijn leven verder te zetten maar het verdriet is erg groot. Na vijf of zeven jaar kan je een verdwenen persoon dood laten verklaren en dat doet Finn ook, hij maakt dan ook een soort van herdenkingsbankje en daar leert hij zijn verloofde kennen met wie hij binnenkort gaat trouwen. Dan gaat het mis.

Boek : B.A. Paris - Breng me terug

Boek : B.A. Paris – Breng me terug

Ik vind dit een heel erg goed boek. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt met behulp van verschillende verhaallijnen. Pas helemaal op het einde weet je pas hoe het echt zit en dat is een einde dat je niet zag aankomen en dat vind ik knap.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...