Film : What Maisie Knew (2012)

Vandaag heb ik de film What Masie Knew (2012) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Julianna Moore als Susanna, Steve Coogan als Beale, Onata Aprile als Maisie, Alexander Skarsgård als Lincoln, Joanna Vanderham als Margo, Sadie Rae als Zoe, Samantha Buck als Zoe’s Mother, Jesse Stone Spadaccini als Martin, Diana Garcia als Cecelia, Amelia Campbell als Ms. Baine, Maddie Corman als Ms. Fairchild-Tetenbaum, Paddy Croft als Mrs. Wix, Trevor Long als Musician #1, Emma Holzer als Hollie en Nadia Gan als Hostess.

De titelrol is voor de jonge nieuwkomer Onata Aprile, die een meisje (Maisie) speelt dat de dupe wordt van het feit dat haar ouders gaan scheiden. Haar moeder (Julianna Moore) was ooit een rockster en haar vader (Steve Coogan) handelt in kunst. Na een pijnlijke scheiding hertrouwen beide ouders met respectievelijk Lincoln (Alexander Skarsgård) en Margo (Joanna Vanderham) en de rust lijkt wedergekeerd voor Maisie.
FilmTotaal.nl

Film : What Maisie Knew (2012)

Film : What Maisie Knew (2012)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is zeer goed en de film laat pijnlijk duidelijk worden dat een kind eigenlijk altijd de dupe is van een scheiding. In dit geval is het nog pijnlijker omdat beide ouders snel hertrouwen, maar niet of nauwelijks tijd investeren in hun kind, met als gevolg dat beide stiefouders veel tijd met het kind doorbrengen.

Erg goed spel van Onata Aprile.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...