Film : The 5th Wave (2016)

Afgelopen Vrijdag heb ik de film The 5th Wave (2016) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Chloë Grace Moretz als Cassie Sullivan, Matthew Zuk als Wounded Man with Crucifix, Gabriela Lopez als Lizbeth, Bailey Anne Borders als Julia, Nick Robinson als Ben Parish / Zombie, Ron Livingston als Oliver Sullivan, Maggie Siff als Lisa Sullivan, Zackary Arthur als Sam Sullivan, David Maldonado als Soccer Coach, Paul Ryden als TV News Anchor, E. Roger Mitchell als White House Spokesman, Charmin Lee als Ms. Paulson, Parker Wierling als Jeremy, Madison Staines als Teary School Kid en Tony Revolori als Dumbo.

De Aarde is er bijzonder slecht aan toe nadat aliens tot vier keer toe de aanval hebben geopend. Inmiddels leeft iedereen in angst en niemand vertrouwt elkaar meer. De 16-jarige Cassie (Chloë Grace Moretz) is op de vlucht, op zoek naar haar jongere broer (Zackary Arthur). Ze bereidt zich voor op de onvermijdelijke en dodelijke vijfde aanvalsgolf, maar stuit dan ineens op een jongeman die wel eens haar laatste redding zou kunnen zijn.
FilmTotaal.nl

Film : The 5th Wave (2016)

Film : The 5th Wave (2016)

Ik vind dit wel een goede film. Het verhaal, een einde wereld verhaal, is goed bedacht en heeft een leuke twist. Goede special effects, goede acteurs en actrices maken dit tot een aardige film om te zien.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...