Boek : Lucinda Riley – De Nachtroos

Vorige maand heb ik het boek “De Nachtroos” uit gelezen. Dit boek is geschreven door Lucinda Riley.

Jaipur, India, 1911. Vlak voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog reist de elfjarige Anahita met de familie van een rijke vriendin mee naar Engeland. Daar ontmoet ze de jonge Donald Astbury, erfgenaam van het prachtige, afgelegen landgoed Astbury, en zijn sluwe moeder. De reis naar Engeland verloopt door deze ontmoeting heel anders dan Anahita ooit had kunnen denken …

Een eeuw later komt actrice Rebecca Bradley voor een nieuwe film naar het inmiddels vervallen landgoed. Ze hoopt daar te kunnen ontsnappen aan de paparazzi en roddels die haar in Amerika achtervolgen. Tijdens het filmen ontmoet ze de Indiase Ari Malik, die naar Astbury is gekomen op zoek naar zijn familiegeschiedenis. Samen ontrafelen ze de duistere geheimen rond Astbury Hall en komen steeds dichter bij de waarheid die decennialang verborgen bleef.

Boek : Lucinda Riley - De Nachtroos

Boek : Lucinda Riley – De Nachtroos

Ik vond dit een heel erg boek boek. Het verhaal is heel erg goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt middels twee verhaallijnen. Een verhaallijn die in het verleden speelt en een verhaallijn die in het heden speelt. Een fantastisch verhaal met zeer verrassende wendingen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...