Film : Maleficent (2014)

Gisteren heb ik de film Maleficent (2014) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Angelina Jolie als Maleficant, Elle Fanning als Aurora, Sharlito Copley als Stefan, Lesley Manville als Flittle, Imelda Staunton als Knotgrass, Juno Temple als Thistlewit, Sam Riley als Diaval, Brenton Thwaites als Prince Phhllip, Kenneth Cranham als King Henry, Sarah Flind als Princess Leila’s Handmaiden, Hannah New als Princess Leila, Isabelle Molloy als Young Maleficent, Michael Higgins als Young Stefan, Ella Purnell als Teen Maleficent en Jackson Bews als Teen Stefan.

In Maleficent zien we de mooie en onschuldige Maleficant (Isabelle Molloy, Ella Purnell en Angelina Jolie) opgroeien in een vreedzaam bos. Als het bos aangevallen wordt door een leger, blijkt ze de grootste kracht te zijn die het land wil beschermen. Ze wordt bedrogen en haar hart verandert daardoor langzaam in steen. Maleficent wil wraak, en betovert de pasgeboren baby Aurora van de nieuwe koning (Sharlito Copley), die vroeger haar vijand was. Als Aurora (Elle Fanning) opgroeit, beseft Maleficent zich dat het meisje de sleutel tot vrede is, en wellicht ook tot haar ware geluk.
FilmTotaal.nl

Film Maleficent (2014)

Film Maleficent (2014)

Ik vind dit een hele goede film en dat begint al bij het feit dat het een variatie is op het bekende verhaal over Doornroosje. Eerst dacht ik nog, de film zal we zoetsappig worden als het eigenlijk dat sprookje is, maar de film werd erg goed.

Hele goede en erg spectaculaire special effects maken deze film een feest om naar te kijken. De mix van actie, avontuur, fantasie en romantiek is ook erg goed naar voren gebracht. En verder spelen er ook hele goede acteurs en actrices in de film mee.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...