Film : 1911 – The Revolution (2011)

Gisteren heb ik de film 1911 – The Revolution (2011) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Jackie Chan als Huang Xing, Winston Chao als Sun Yat-Sen, Bingbing Li als Xu Zonghan, Chun Sun als Yuan Shikai, Joan Chen als Empress Longyu, Wu Jiang als Li Yuanhong, Jaycee Chan als Zhang Zhenwu, Ge Hu als Lin Juemin, Jing Ning als Qiu Jin, Shaoqun Yu als Wang Jingwei, Yu-Hang To als Xiong Bingkun, Zhi-zhong Huang als Situ Meitang en Ting Mei als Chen Yiying.

Verhaal over de laatste revolutie in China, die van 1911 waarin de Chinese keizer van de troon werd gestoten, het einde van de Qing-dynastie, en de republiek China werd uitgeroepen. Huang Xing (Jackie Chan) is een revolutionair die uiteindelijk deze republiek uitriep na een felle strijd met de royalistische macht.
FilmTotaal.nl

Film : 1911 - The Revolution (2011)

Film : 1911 – The Revolution (2011)

Wat een goede film is dit!!!

Gebaseerd op ware feiten is dit echt een hele goede film. Het verhaal wordt zeer goed verteld met behulp van flashbacks en hele goede acteurs en actrices. De muziek is erg goed, maar ook alle actie scene’s zijn erg goed.

Ik had niet gedacht dat Jackie Chan zo een goede film kon maken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...