Film : Spy (2015)

Afgelopen Zaterdag heb ik met Danielle en Herman de film Spy (2015) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Jude Law als Bradley Fine, Raad Rawi als Tihomir Boyanov, Melissa McCarthy als Susan Cooper, Jessica Chaffin als Sharon, Miranda Hart als Nancy B. Artingstall, Sam Richardson als John, Kate Dippold als Katherine, Jaime Pacheco als Jaime the Gardener, Romain Apelbaum als DC French Waiter, Allison Janney als Elaine Crocker, Rose Byrne als Rayna Boyanov, Richard Brake als Solsa Dudaev, Steve Bannos als Alan the Bartender, Morena Baccarin als Karen Walker en Jason Statham als Rick Ford.

De saaie kantoor CIA analist Susan Cooper (Melissa McCarthy) is niet alleen saai, maar ook de ongeziene held achter vele gevaarlijke missies. Als haar partner (Jude Law) onvindbaar is en een andere topagent in gevaar komt, gaat ze vrijwillig undercover om door te dringen tot de wereld van een dodelijke wapenhandelaar en een wereldwijde ramp te voorkomen.
FilmTotaal.nl

Spy (2015)

Spy (2015)

Net zoals Johnny English en Johnny English Rebord is Spy een parodie op het leven van een spion, bijvoorbeeld James Bond. In dit geval is het verhaal wel goed verzonnen en zeer goed uitgewerkt wat heeft geleid tot een best wel serieuze film over spionnen, maar met wel heel wat dolkomische momenten.

Ook leuk is dat er best wel wat bekende acteurs en actries meedoen. Zo is Jude Law bekend van zijn rol als Dr. John Watson in de films Sherlock Holmes en Sherlock Holmes : A Game of Shadows. Melissa McCarthy is weer bekend van haar rol Sookie St. james in Gilmore Gilrs en van haar rol als Molly Flynn in Mike & Molly. Miranda Hart is bekend van haar rol in Miranda. Jason Statham is bekend van zijn rol als Bacon in Lock, Stock and Two Smoking Barrels en van zijn rol als Frank Martin in The Transporter. Allison Janney is bekend van haar rol als Bonnie in Mom.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...