Film : 1917 (2019)

Gisteren heb ik met Anton de film 1917 (2019) gezien. Deze film werd vertoond in de Kinepolis bioscoop te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Dean-Charles Chapman als Lance Corporal Blake, George MacKay als Lance Corporal Schofield, Daniel Mays als Sergeant Sanders, Colin Firth als General Erinmore, Pip Carter als Lieutenant Gordon, Andy Apollo als Sergeant Miller, Paul Tinto als NCO Baker, Josef Davies als Private Stokes, Billy Postlethwaite als NCO Harvey, Gabriel Akuwudike als Private Buchanan, Andrew Scott als Lieutenant Leslie, Spike Leighton als Private Kilgour, Robert Maaser als German Pilot, Gerran Howell als Private Parry en Adam Hugill als Private Atkins.

1917. Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten Schofield (George MacKay) en Blake (Dean-Charles Chapman) een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren waarmee zij een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen – waaronder Blake zijn eigen broer.
FilmTotaal.nl

Film : 1917 (2019)

Film : 1917 (2019)

Wat een goede film is dit zeg …

Het verhaal is zeer goed bedacht, maar wordt heel erg goed uitgewerkt. Heel erg spectaculair filmwerk, hele goede muziek, hele goede locaties en hele goede acteurs en actrices maken deze film tot een ware belevenis. Je waant je echt een soldaat die met de hoofdpersonen mee gaat.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...