TV Serie : Cheat

Gisteren hebben Danielle en ik alle vier de afleveringen gezien van de serie Cheat. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO3. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Katherine Kelly als Leah Dale, Molly Windsor als Rose, Tom Goodman-Hill als Adam, Lorraine Ashbourne als Angela, Peter Firth als Michael, Parker Sawyers als Stephan en Joanna Brookes als Sandra.

Leah Dale (Katherine Kelly) werkt als docent aan de universiteit van Cambridge. Ze haalt zich de woede op de hals van studente Rose (Molly Windsor), als ze haar van fraude beschuldigt. De jonge studente blijkt uiterst manipulatief.

TV Serie : Cheat

TV Serie : Cheat

Ik vond dit een hele goede serie. Het verhaal is zeer sterk geschreven en wordt zeer goed uitgewerkt met behulp van goede actrices en goede acteurs. Ook de locaties zijn erg goed, maar wat vooral opvalt zijn de verschillende flashbacks en flash forwards waarmee het verhaal een stukje terug of een stukje vooruit gaat. De verschillende personages worden zo overtuigend neergezet, dat je al na één aflevering een hekel begint te krijgen aan Molly Windsor als Rose. Dit is weer een betere Engelse serie.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...