Film : 47 Meters Down – Uncaged (2019)

Gisteren heb ik de film 47 Meters Down – Uncaged (2019) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Sophie Nélisse als Mia, Corinne Foxx als Sasha, Brianne Tju als Alexa, Sistine Rose Stallone als Nicole, John Corbett als Grant, Nia Long als Jennifer, Brec Bassinger als Catherine, Davi Santos als Ben en Khylin Rhambo als Carl.

Tijdens een duik naar een verzonken Maya Stad komen de vier vriendinnen Mia (Sophie Nélisse), Sasha (Corinne Foxx), Alexa (Brianne Tju) en ? (?) tot de ontdekking dat de ruïnes een dodelijk jachtgebied zijn van witte haaien. Terwijl hun zuurstofvoorraad langzaam afneemt, moeten de meiden door een onderwater-labyrint van claustrofobische grotten en tunnels op zoek naar een uitweg uit deze bloederige hel …
FilmTotaal.nl

Film : 47 Meters Down - Uncaged (2019)

Film : 47 Meters Down – Uncaged (2019)

Ik kijk niet veel Horror films, maar 47 Meters Down – Uncaged kwam interessant over.

En dit is ook een leuke B-Film. Het verhaal is erg dun, maar de geweldige special effects met de haaien maken wel wat goed. Wat ik eigenlijk wel miste in deze film is de verbazing, het ongeloof en het verdriet bij de personen die net getuige zijn van het doodgaan van een goede vriendin, bekende of anderszins een persoon. Als dat wel geacteerd had geweest, dan had dit nog wel een goede film kunnen worden.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...