Film : 47 Meters Down – In The Deep (2017)

Gisteren heb ik de film 47 Meters Down – In The Deep (2017) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Mandy Moore als Lisa, Claire Holt als Kate, Chris Johnson als Javier, Yani Gellman als Louis, Santiago Segura als Benjamin en Matthew Modine als Captain Taylor.

De zussen Kate (Claire Holt) en Lisa (Mandy Moore) genieten een onvergetelijke vakantie in Mexico. Wanneer hen wordt aangeboden om in een kooi witte haaien te bekijken is Kate meteen om, alleen Lisa wordt minder enthousiast van het idee tussen hongerige haaien te zwemmen. Met wat moeite weet Kate haar zus over te halen en niet veel later begeven ze zich al op 2 uur afstand van de kust van Huatulco, klaar om in de kooi te stappen en oog in oog met de roofdieren te staan. Voor even lijkt het leuk, maar de pret is snel over wanneer de kabels van de kooi afbreken en de zussen razendsnel naar de bodem van de oceaan zinken. Op 47 meter diepte moeten ze een plan bedenken om terug bij de boot te komen. Maar de bloeddorstige haaien wijken niet van hun zijde en hun zuurstof begint langzaam op te raken….
FilmTotaal.nl

Film : 47 Meters Down - In The Deep (2017)

Film : 47 Meters Down – In The Deep (2017)

Ik kijk niet veel Horror films, maar 47 Meters Down – In The Deep kwam interessant over.

En wat een heerlijke B-Film is dit zeg. De special effects met de haaien zijn fraai gemaakt, maar het verhaal is erg dun en ook de acteurs en actrices zijn niet echt van plan om de film ook maar echt goed te maken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...