Film : The Huntsman – Winter’s War (2016)

Afgelopen Vrijdag heb ik de film The Huntsman – Winter’s War (2016) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Chris Hemsworth als The Huntsman / Eric, Charlize Theron als Ravenna, Jessica Chastain als Sara, Emily Blunt als Queen Freya, Nick Frost als Nion, Rob Brydon als Gryff, Sheridan Smith als Mrs. Bromwyn, Alexandra Roach als Doreena, Sope Dirisu als Tull, Sam Hazeldine als Leifr, Sam Claflin als William, Sophie Cookson als Pippa, Conrad Khan als Young Eric, Niamh Walter als Young Sara en Nana Agyeman-Bediako als Young Tull.

Ravenna (Charlize Theron) blijkt een verbannen zus te hebben, ijskoningin Queen Freya (Emily Blunt). Laatstgenoemde komt erachter dat ze Ravenna weer tot leven kan wekken door een trucje uit te halen met de spiegel uit haar paleis. Maar om deze in handen te krijgen moet ze het opnemen tegen The Huntsman / Eric (Chris Hemsworth), die ooit getraind is door Freya en Sara (Jessica Chastain), ook ooit een pion in het leger van het ijskoningin.
FilmTotaal.nl

Film : The Huntsman - Winter's War (2016)

Film : The Huntsman – Winter’s War (2016)

Zo af en toe vind ik het wel jammer dat bij FilmTotaal niet altijd hele goede recensies staan. Zoals ook dit keer. De recensie klopt echt niet met de film, maar de film is te goed om je daar aan te storen.

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt heel erg goed verteld. De hele film door zit je echt geboeid te kijken. De muziek is ook erg goed en de acteurs en actrices zijn zeer goed. De lokaties en de special effects zijn ook er goed.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...