Film : A Million Ways to Die in the West (2014)

Gisteravond heb ik de film A Million Ways to Die in the West (2014) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Seth MacFarlane als Albert, Charlize Theron als Anna, Amanda Seyfried als Louise, Liam Neeson als Clinch, Giovanni Ribisi als Edward, Neil Patrick Harris als Foy, Sarah Silverman als Ruth, Christopher Hagen als George Stark, Wes Studi als Cochise, Matt Clark als Old Prospector, Evan Jones als Lewis, Aaron McPherson als Ben, Rex Linn als Sheriff / Narrator, Brett Rickaby als Charlie Blanche en Alex Borstein als Millie.

De schapenhouder Albert (Seth MacFarlane) vlucht weg voor een vuurgevecht, waarop zijn vrouw Louise (Amanda Seyfried) hem besluit te verlaten. Op dat moment moeten de problemen nog beginnen. De mysterieuze vrouw Anna (Charlize Theron) van een crimineel rijdt het dorp binnen en helpt de boer moed te verzamelen. Maar dan verschijnt plots haar criminele echtgenoot Clinch (Liam Neeson) en de boer moet zijn eer verdedigen. Ruth (Sarah Silverman) is een hoertje die letterlijk alles doet voor geld, maar ze weigert naar bed te gaan met haar verloofde Edward (Giovanni Ribisi) aangezien ze hiermee wil wachten tot na het huwelijk.
FilmTotaal.nl

A Million Ways to Die in the West (2014)

A Million Ways to Die in the West (2014)

Eigenlijk is dit een film vol met onderbroekenlol, maar omdat de locaties en de omgevingen heel erg goed gekozen zijn, de muziek goed is en het verhaal toch wel te pruimen is, is dit toch nog een redelijke film om te zien. Zeker als er dan ook nog een hele reeks aan goed bekende acteurs en actrices mee doen, dan wordt de film toch nog wel wat.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...