Concert : Fuse – Aanstekelijke Smeltkroes

Ik heb gisteravond het concert Aanstekelijke Smeltkroes gezien. Dit concert werd gegeven door Fuse in de kleine zaal van het Concertgebouw te Amsterdam.

Al ruim zes jaar is het succes van Fuse onverminderd. ‘Hoe ze samen muziek maken, met elkaar praten via de instrumenten’, NRC Handelsblad kan er niet over uit. Het zestal, bekend van Podium Witteman, in een nieuw, eclectisch en feestelijk concert.

Podium Kleine Zaal

Podium Kleine Zaal

Dit is al weer het vierde concert van Fuse dat ik gezien heb. Na het zien van Bram van Sambeek, Kinan Azmeh en Fuse : Ariabia, Fuse speelt eigen favorieten en Fuse – Norton Bodega Wijconcert moest ik wel Aanstekelijke Smeltkroes zien.

Fuse

Fuse

Ik vond het een heel erg goed concert. Het eerste deel bestond uit voor mij allemaal nieuwe nummers en werd vol energie gebracht door de leden van Fuse. Ik vond het zo goed dat ik in de pauze gelijk al een klein verslag op Facebook plaatste.

Het tweede deel begon voor mij goed, toen Emma opmerkte dat zij mijn verslagje al gelezen had en het leuk vond. Daarna werden er weer een boel goede nummers gebracht. Het hoogtepunt was voor mij wel dat Mathilde Santing op kwam en samen met Fuse een tweetal nummers uitvoerde. Wat kan zij goed zingen zeg en wat was het nummer van Joni Mitchell goed zeg. Ik ga er nu toch echt serieus over nadenken om in het najaar naar het gezamenlijke concert van Fuse en Mathilde Santing te gaan.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...