Film : Godzilla (2014)

Afgelopen Zondag heb ik de film Godzilla (2014) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Bryan Cranston als Joe Brody, Aaron Taylor-Johnson als Ford Brody, CJ Adams als Young Ford, Elizabeth Olsen als Elle Brody, Carson Bolde als Sam Brody, Ken Watanabe als Dr. Ishiro Serizawa, Sally Hawkins als Vivienne Graham, Juliette Binoche als Sandra Brody, David Strathairn als Admiral William Stenz, Richard T. Jones als Captain Russell Hampton, Victor Rasuk als Sergeant Tre Morales, Patrick Sabongui als Lieutenant Commander Marcus Waltz, Jared Keeso als Jump Master, Luc Roderique als Bomb Tracker en James Pizzinato als HALO Jumper.

Joe Brody (Bryan Cranston) is een wetenschapper, werkzaam in Japan. Hij ontdekt een anomalie in sonargegevens en gaat op onderzoek uit. Maar dan breekt de hel los. Ondertussen probeert zijn zoon Ford (Aaron Taylor-Johnson), een jonge marineofficier, terug te keren naar zijn gezin in San Francisco, waar zijn vrouw Elle (Elizabeth Olsen), een verpleegster, haar handen vol heeft met het helpen van mensen in nood.
FilmTotaal.nl

Godzilla (2014)

Godzilla (2014)

Ik vind dit een aardige film. De special effects zijn zeer goed gemaakt, alleen blijft het wel heel erg onecht aanvoelen hoe de grote monsters niet door de mensen gestopt kunnen worden, maar wel door Godzilla. Goede muziek en goed gekozen locaties, maken dit toch wel een leuke film om te zien. Bij het voorbereiden zag ik dat dit het begin van een serie is, dus ben ik wel benieuwd naar de volgende delen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...