Film : Alien : Resurrection (1997)

Afgelopen Dinsdag heb ik de film Alien : Resurrection (1997) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Sigourney Weaver als Ellen Ripley, Winona Ryder als Annalee Call, Dominique Pinon als Vriess, Ron Perlman als Johner, Gary Dourdan als Christie, Michael Wincott als Frank Elgin, Kim Flowers als Sabra Hillard, Dan Hedaya als Gen. Martin Perez, J.E. Freeman als Dr. Mason Wren, Brad Dourif als Dr. Jonathan Gediman, Raymond Cruz als Vincent Distephano, Leland Orser als Larry Purvis, Carolyn Campbell als Carolyn Williamson (Anesthesiologist), Marlene Bush als Scientist en David St. James als Surgeon.

Lt. Ripley (Sigourney Weaver) stierf na een lang gevecht met het buitenaardse monster. 200 jaar en 8 genetische experimenten later herrijst ze uit de dood. Een groep wetenschappers heeft haar gekloond, met de Alien-moeder in haar lichaam, om zo het perfecte wapen te ontwikkelen.
FilmTotaal.nl

Alien : Resurrection

Alien : Resurrection

Nadat ik in 2009 al de film Alien gezien had, moest ik wel de film Alien : Resurrection kijken en ik moet zeggen dat ik niet teleurgesteld ben. Het verhaal is origineel en is een logische stap in de Alien-reeks. Leuk is ook dat Sigourney Weaver een hoofdrol speelt en dat de overige hoofdrollen gespeeld worden door bekende acteurs en actrices als Winona Ryder, Ron Perlman, Gary Dourdan en Dan Hedaya. Qua special effects is er een hoop moeite gedaan om de Aliens vorm te geven in de verschillende fases van hun leven. Voor liefhebbers van Alien wel een must see film.


Overzicht van Alien en Predator films
Alien

Predator

Alien tegen Predator

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...