Film : Jurassic World (2015)

Gisteren heb ik samen met Danielle de film Jurassic World (2015) gezien in Utopolis te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Chris Pratt als Owen Grady, Bryce Dallas Howard als Claire Dearing, Irrfan Khan als Simon Masrani, Vincent D’Onofrio als Vic Hoskins, Ty Simpkins als Gray Mitchell, Nick Robinson als Zach Mitchell, Jake Johnson als Lowery Cruthers, Omar Sy als Barry, BD Wong als Dr. Henry Wu, Judy Greer als Karen Mitchell, Lauren Lapkus als Vivian, Brian Tee als Takashi Hamada, Katie McGrath als Zara, Andy Buckley als Scott en Eric Edelstein als Paddock Supervisor.

Jurassic World speelt zich af op een volledig functioneel park op Isla Nublar. Dagelijks trekt het 20,000 bezoekers, die via een veerboot vanuit Costa Rica komen. Er zijn elementen van een natuurreservaat, safari, een dierentuin en een pretpark, een luxe resort met hotels, restaurants, een levendig nachtleven en een golfbaan. En uiteraard zijn er de nodige dinosaurussen. Alles lijkt in eerste instantie koek-en-ei, maar gaat vanzelfsprekend mis en dan is het aan de personages om zich te redden.
FilmTotaal.nl

Jurassic World

Jurassic World

Het verhaal voor Jurassic World is redelijk mager, maar de special effects mogen er zijn. Ook wel leuk dat BD Wong ook in de originele Jurassic Park gespeeld heeft.

Wij hebben de zogenaamde 3D-versie gezien, maar het is wel jammer dat er niet heel veel scene’s zijn waarbij er echt gebruik gemaakt is van dit effect. In heel veel scene’s zie je wel diepte zodat personen die zich verder weg bevinden ook op die manier getoond worden, maar er zijn maar heel weinig scene’s waarbij er echt iets uit het filmdoek naar je toe komt. Persoonlijk vind ik dit toch wel een gemiste kans gezien het verhaal van de film.

Ik heb thuis nog de films Jurassic Park, The Lost World : Jurassic Park en Jurassic Park III opgenomen staan, welke ik zeker nog een keer ga kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...