Film : Asteroid City (2023)

Gisteren heb ik de film Asteroid City (2023) gezien. Deze film werd is in Nederland te bekijken bij Prime Video. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Bryan Cranston als Host, Edward Norton als Conrad Earp, Jason Schwartzman als Augie Steenbeck, Jake Ryan als Woodrow, Scarlett Johansson als Midge Campbell, Grace Edwards als Dinah, Maya Hawke als June, Rupert Friend als Montana, Jeffrey Wright als General Gibson, Hope Davis als Sandy Borden, Steve Park als Roger Cho, Liev Schreiber als J.J. Kellogg, Aristou Meehan als Clifford, Ethan Josh Lee als Ricky en Tom Hanks als Stanley Zak.

‘Asteroid City’ speelt zich af rond 1955, in een fictief Amerikaans plaatsje in de woestijn. Het programma van een conventie voor jonge Stargazers en Space Cadets, waar leerlingen en hun ouders vanuit het hele land bij elkaar komen voor onderlinge kameraadschap en wetenschappelijke competitie, wordt spectaculair verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen.
FilmTotaal.nl

Film : Asteroid City (2023)

Film : Asteroid City (2023)

Ik vond dit een enigszins frappante film. Het verhaal is goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt middels een film over een toneelstuk, waarbij dan het toneelstuk weergegeven wordt alsof het cartoon is. Leuke special effects, goede aankleding van de sets en goede acteurs en actrices maken dit toch wel een leuke film.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...