Film : Suicide Squad (2016)

Afgelopen Maandag heb ik de film Suicide Squad (2016) gezien. Deze film is in Nederland te bekijken bij Prime Video. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Will Smith als Deadshot, Margot Robbie als Harley Quinn, Viola Davis als Amanda Waller, Cara Delevingne als June Moone / Enchantress, Adewale Akinnuoye-Agbaje als Killer Croc, Jay Hernandez als Diablo, Ezra Miller als The Flash, Jared Leto als The Joker, James McGowan als Panda Man, Jim Parrack als Frost, Common als Monster T, Jai Courtney als Boomerang, Joel Kinnaman als Rick Flag, Ted Whittal als Admiral Olsen en David Harbour als Dexter Tolliver.

Suicide Squad volgt op de gebeurtenissen in Batman v Superman: Dawn of Justice en speelt zich af in een wereld zonder Superman, waarin de regering probeert te bepalen hoe het om moet gaan met de eventuele komst van een buitenaards wezen met snode plannen. De meedogenloze inlichtenofficier Amanda Waller (Viola Davis) biedt aan om de ergste criminelen van de samenleving te rekruteren: de criminelen met dodelijke vaardigheden en bovenmenselijke krachten. Haar eerste doelwit: de bezeten archeoloog June Moone/Enchantress (Cara Delevingne). Als Midway City bedreigd wordt door een krachtige mythische vijand, krijgt WallerS plan groen licht. Ze sluit een deal met het complete team van gevangenen: Deadshot (Will Smith) krijgt zijn rechten terug, Harley Quinn (Margot Robbie) uit haar kooi bevrijd, Diablo (Jay Hernandez) stapt uit zijn brandveilige cel, Boomerang (Jai Courtney) en Slipknot krijgen de wapens waar ze hun naam aan ontlenen terug en Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) komt uit het moeras. De enige voorwaarde is deze: Gehoorzaam of ga dood. Dit wordt strikt gehandhaafd door leider Rick Flag (Joel Kinnaman), de samoerai Katana en natuurlijk de explosieve apparaten – ontwikkeld door Wayne Enterprises – die in hun nek zitten. De aankomst van de getatoeëerde megacrimineel The Joker (Jared Leto) uit Gotham City zou de missie echter kunnen verdoemen, dankzij zijn plan om herenigd te worden met zijn ware liefde, Harley Quinn.
FilmTotaal.nl

Film : Suicide Squad (2016)

Film : Suicide Squad (2016)

Ik zou eigenlijk alle Sharknado films gaan kijken, maar na een half uur in de eerste film ben ik afgehaakt vanwege een te slap verhaal, te slechte acteurs en hele slechte special effects.

Daarna ben ik Suicide Squad gaan kijken en wat is dit een goede film zeg. Het verhaal is goed en past heel erg goed in het DC Extended Universe. Met super gave special effects, hele goede muziek en fantastische acteurs en actrices wordt het verhaal verteld en geen moment kan je even knipperen met je ogen, want anders heb je een stuk van het verhaal gemist.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...