Film : Fall (2022)

Gisteren heb ik de film Fall (2022) gezien. Deze film is in Nederland te bekijken bij Netflix. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Grace Caroline Currey als Becky Connor, Virginia Gardner als Shiloh Hunter, Mason Gooding als , Jeffrey Dean Morgan als James Conner en Jasper Cole als Steve.

Als de twee vriendinnen Becky Connor (Grace Caroline Currey) en Shiloh Hunter (Virginia Gardner) voor een social media stunt een TV toren beklimmen, komen ze vast te zitten op meer dan 600 meter hoogte. In de brandende hitte, zonder proviand, zonder bereik op hun telefoons en zonder dat iemand weet dat ze daar zitten. Terug klimmen is absoluut onmogelijk. Nu zijn de vrouwen op elkaar en hun vindingrijkheid aangewezen om weer voet aan de grond te krijgen. Risico nemen, betekent hun levens op het spel zetten, maar geen risico nemen, betekent een zekere dood.
FilmTotaal.nl

Film : Fall (2022)

Film : Fall (2022)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal is geloofwaardig en wordt heel erg goed uitgewerkt. Vanaf het moment dat de vriendinnen de TV Toren zijn gaan beklimmen heb ik bijna ademloos gekeken. De film greep mij vast en liet mij niet meer los. Ook leuk om te weten is dat er groene doeken of digitale techniek aan te pas gekomen is om de film te maken. De bovenkant van de toren, zo een 30 meter, was nagebouwd op een berg, zodat het heel erg echt leek.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...