Film : Ayka (2018)

Gisteren heb ik de film Ayka (2018) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Samal Yeslyamova als Ayka, Ziphara Abdilaeva als Chinara, Sergey Mazur als Veterinarian, David Alaverdyan als Flat Owner, Andrey Kolyadov als Policeman, Slava Agashkin als Car Wash Owner, Azamat Satimbaev als Child Buyer, Galina Kravets als Nurse, Ashkat Kuchencherekov als Poultry Production Supervisor, Kenzhebek Karybaev als Urmat, Nurzhamal Mamadalieva als Fatima, Nurzhan Kunnozarova als Rosa, Umida Serozhova als Gynocologist, Anastasia Marchuk als Doctor en Larisa Firsova als Dachsund Owner.

Een jong Kirgizisch meisje, Ayka (Samal Yeslyamova) genaamd, leeft en werkt illegaal in Moskou. Na de geboorte van haar zoon laat ze hem achter in het ziekenhuis. Enige tijd later zorgen haar moederlijke gevoelens ervoor om wanhopige pogingen te doen om haar achtergelaten kind te vinden.
FilmTotaal.nl

Film : Ayka (2018)

Film : Ayka (2018)

Ik vond dit een hele indrukwekkende film. De film laat heel goed zien dat het leven van illegale Kirgizische meisjes in Rusland heel erg zwaar is en dat ze uitgebuit worden als ze niet opletten. Indrukkwekkend spel van Samal Yeslyamova als Ayka, waardoor je het hele verhaal zo gelooft. Goed gekozen locaties en goede acteurs en actrices maken deze film af en om niet te vergeten.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...