Film : Hansel & Gretel – Witch Hunters (2013)

Ik heb gisteren de film Hansel & Gretel – Witch Hunters (2013) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Jeremy Renner als Hansel, Gemma Arterton als Gretel, Famke Janssen als Muriel, Pihla Viitala als Mina, Derek Mears als Edward, Robin Atkin Downes als Edward (Voice), Ingrid Bolsø Berdal als Horned Witch, Joanna Kulig als Red Haired Witch, Thomas Mann als Ben, Peter Stormare als Sheriff Berringer, Bjørn Sundquist als Jackson, Rainer Bock als Mayor Engleman, Thomas Scharff als Father, Kathrin Kühnel als Adrianna en Cedric Eich als Young Hansel.

Witch Hunters speelt 15 jaar na het snoephuisje-incident dat de bekende tweeling (Jeremy Renner en Gemma Arterton) heeft moeten doorstaan. De twee zijn nu doorgewinterde premiejagers die heksen bestrijden. Eén van die heksen terroriseerde hen op jonge leeftijd.
FilmTotaal.nl

Film : Hansel and Gretel - Wtch Hunters (2013)

Film : Hansel and Gretel – Wtch Hunters (2013)

Ik vind dit een leuke film. De actie is lekker overdreven hard, de special effects zijn leuk gedaan en de muziek is goed. Het verhaal is heel erg losjes gebaseerd op het sprookje Hans en Grietjes, maar gaat dus eigenlijk verder vanaf het punt waarbij Hans en Grietje de heks gedood hebben in het huisje van de heks, maar dus met een ander eind.

Net zoals Mirror Mirror en Red Riding Hood is Hansel & Gretel – Witch Hunters wel een leuke verfilming van een sprookje.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...