Film : Battlestar Galactica : Blood & Chrome (2012)

Ik heb gisteren de film Battlestar Galactica : Blood & Chrome (2012) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Luke Pasqualino als William Adama, Ben Cotton als Coker Fasjovik, Lilly Bordán als Dr. Becca Kelly, Jill Teed als Commander Ozar, John Pyper-Ferguson als Xander Toth, Brian Markinson als Silas Nash, Karen LeBlanc als Jenna, Sebastian Spence als Lt. Jim Kirby, Ty Olsson als Osiris Helmsman, Zak Santiago als Captain Diaz, Mike Dopud als Deke Tornvald, Adrian Holmes als Zachary Elias, Carmen Moore als Nina Leothe, Jordan Weller als Rookie Pilot Seamus en Tom Stevens als Marine Baris.

De begindagen van de jonge William Adama (Luke Pasqualino) en hoe hij vanaf zijn eerste missie verstrikt raakt in mysterieuze missie, die hij zelf koste wat het kost tot een goed einde wil brengen.
FilmTotaal.nl

Film : Battlestar Galactica : Blood & Chrome (2012)

Film : Battlestar Galactica : Blood & Chrome (2012)

Ik vind deze een film een mooie aanvulling op de originele en de nieuwe serie.

De film is voorzien van goede muziek, maar dat kan ook niet anders als deze geschreven is door Bear McCreary, die ook verantwoordelijk was voor de muziek in de serie The Walkikng Dead. De special effects zijn ook gaaf gemaakt. Het verhaal is redelijk simpel, maar er wordt wel goed geacteerd.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...