Film : Wonder Woman (2017)

Vanmiddag heb ik de film Wonder Woman (2017) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Gal Gadot als Diana, Chris Pine als Steve Trevor, Connie Nielsen als Hippolyta, Robin Wright als Antiope, Danny Huston als Ludendorff, David Thewlis als Sir Patrick, Saïd Taghmoui als Sameer, Ewan Bremmer als Charlie, Eugene Brave Rock als The Chief, Lucy Davis als Etta, Elena Anaya als Dr. Maru, Lilly Aspell als Young Diana (8), Lisa Loven Kongsli als Menalippe, Ann Wolfe als Artemis en Ann Ogbomo als Philippus.

Voordat ze Wonder Woman werd, was ze Diana (Gal Gadot), prinses van de Amazones, getraind om een onverslaanbare krijgster te zijn. Ze is opgegroeid op een afgeschermd eilandparadijs, maar besluit dat te verlaten als een Amerikaanse piloot op de kust van het eiland crasht en hen vertelt over een gigantisch conflict dat in de buitenwereld woedt. Diana verlaat haar thuis, overtuigd dat ze de bedreiging een halt toe kan roepen. Vechtend in een oorlog om alle oorlogen te beëindigen, ontdekt Diana haar volledige krachten… en haar ware lotsbestemming.
FilmTotaal.nl

Film : Wonder Woman (2017)

Film : Wonder Woman (2017)

Ik vind dit een goede film. Het verhaal is wel typisch superhelden, maar wordt wel goed uitgewerkt met hele goede muziek, goed gekozen locaties en goede acteurs en actrices. Verder zijn de special effects super, maar blijft het toch raar dat mensen uit zichzelf sprongen van meer dan 30 meter kunnen maken. Een beetje jammer dat de Duitsers in de films gewoon Amerikanen zijn die proberen Duits te praten. Een pluspunt daarentegen is dat de mensen in het bevrijdde Belgische dorp ook echt Belgisch praten. Voor liefhebbers van superhelden films is dit toch wel een must see.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...