Film : Divergent (2014)

Danielle en ik hebben gisteravond de film Divergent (2014) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Shailene Woodley als Tris, Theo James als Four, Ashley Judd als Natalie, Jai Courtney als Eric, Ray Stevenson als Marcus, Zoë Kravitz als Christina, Miles Teller als Peter, Tony Goldwyn als Andrew, Ansel Elgort als Caleb, Maggie Q als Tori, Mekhi Phifer als Max, Kate Winslet als Jeanine, Ben Lloyd-Hughes als Will, Christian Madsen als Al en Amy Newbold als Molly.

Het verhaal speelt zich af in het futuristische Chigago. Beatrice (Shailene Woodley) is een van de vele tieners die op haar 16e één van de 5 facties moet kiezen waarin de stad verdeeld is: oprechtheid, onverschrokkenheid, eruditie, vriendschap en zelfverloochening. Uit een test moet blijken welke het beste bij haar past. Beatrice maakt aan de hand van de test haar keuze en krijgt in haar gekozen factie te maken met een heftige inweiding die het uiterste van haar vraagt, maar niet alleen van haar! De concurrentie is groot, wie zal het halen en wie wordt voor eeuwig verbannen?
FilmTotaal.nl

FIlm : Divergent (2014)

FIlm : Divergent (2014)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal wordt rustig opgebouwd en gaat op een gegeven moment als een sneltrein voort en dat is dus een goed ding. De setting qua locaties is echt geweldig en de acteurs en actrices zijn goed.

Wij hebben ook Insurgent opgenomen, dus die gaan wij zeker zeer snel kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...