Film : Bohemian Rhapsody (2018)

Gisteravond heb ik samen met Danielle de film Bohemian Rhapsody (2018) gezien. Deze film hebben wij gekeken op Prime Video. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Rami Malek als Freddy Mercury, Lucy Boynton als Mary Austin, Gwilym Lee als Brian May, Ben Hardy als Roger Taylor, Joseph Mazzello als John Deacon, Aidan Gillen als John Reid, Allen Leech als Paul Prenter, Tom Hollander als Jim Beach, Mike Myers als Ray Foster, Aaron McCusker als Jim Hutton, Meneka Das als Jer Bulsara, Ace Bhatti als Bomi Bulsara, Priya Blackburn als Kashmira Bulsara, Dermot Murphy als Bob Geldof en Dicky Beau als Kenny Everett.

Bohemian Rhapsody viert de band Queen, hun muziek en buitengewone zanger Freddy Mercury (Rami Malek). Hij wist stereotyperingen aan de kant te schuiven en een van de meest geliefde entertainers van de wereld te worden. We zien de stormachtige opkomst van de band, de teloorgang en het immense succes dat de band wachtte toen het zijn legendarische optreden tijdens Live Aid speelde.
FilmTotaal.nl

Film : Bohemian Rhapsody (2018)

Film : Bohemian Rhapsody (2018)

Wij vonden deze film heel erg goed. Niet in de eerste plaats door het acteerspel en de zang van Rami Malek, want hij is fantastisch als Freddy Mercury, maar ook door de perfecte casting van alle leden van Queen. Ze lijken niet alleen geweldig, maar kunnen ook serieus goed muziek maken. Verder is dit meer dan een documentaire over Queen en Freddy Mercury, het is gewoon een hele goede film met heel veel muziek van Queen. Echt een aanrader voor liefhebbers van Queen en rock muziek in het algemeen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...