Film : Julieta (2016)

Vorige week heb ik de film Julieta (2016) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Emma Suárez als Julieta, Adriana Ugarte als Julieta Joven, Daniel Grao als Xoan, Imma Cuesta als Ava, Darío Grandinetti als Lorenzo, Michelle Jenner als Beatriz, Pilar Castro als Claudia, Madre de Beatriz, Nathalie Poza als Juana, Susi Sánchez als Sara, Madre de Julieta, Joaquín Notario als Samuel, Padre de Julieta, Priscilla Delgado als Antía (Adolescente), Blanca Parés als Antía (18 años), Ariadna Martin, Rossy de Palma als Marian en Sara Jimnénez als Beatriz (Adolescente).

Julieta is een weduwe die op het punt staat om met haar nieuwe vriend Lorenzo naar Portugal te verkassen. De verhuisdozen zijn al ingepakt en de vijftigster hoeft bij wijze van spreken alleen nog maar deur achter zich dicht te trekken. Ze maakt nog even een ommetje en komt een jeugdvriendin van haar dochter Antía tegen. Julieta moet van haar vernemen dat haar dochter in Zwitserland woont en drie kinderen heeft. Ze heeft namelijk al twaalf jaar contact meer gehad met Antía en omdat oude, maar nooit geheelde wonden zijn opengereten besluit ze af te zien van haar verhuizing. Julieta neemt haar intrek in haar oude appartementencomplex, omdat dit het laatste adres is dat Antía van haar had.
FilmTotaal.nl

Film : Julieta (2016)

Film : Julieta (2016)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal was erg goed bedacht en het werd heel erg goed uitgewerkt. Hele goede dialogen tussen de verschillende acteurs en actrices en hele fraaie locaties maken dit een hele fijne film.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...