Film : The Integrity of Joseph Chambers (2022)

Gisteren heb ik de film The Integrity of Joseph Chambers (2022) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Clayne Crawford als Joe, Jordana Brewster als Tess, Michael Raymond-James als Lone Wolf, Carl Kennedy als Doug, Colt Crawford als Son, Hix Crawford als Son, Charline St. Charles als Francine, Matt Frederick en Jeffrey Dean Morgan als Police Chief.

Het getrouwde stel Joe (Clayne Crawford) en Tess (Jordana Brewster) poogt met hun twee kinderen te overleven in de economische crisis. Om in hun eigen voedsel te voorzien gaat Joe op jacht, wat voor de verzekeringsagent moeilijker blijkt dan aanvankelijk gedacht. Een jachtongeluk zet zijn leven voorgoed op zijn kop.
FilmTotaal.nl

Film : The Integrity of Joseph Chambers (2022)

Film : The Integrity of Joseph Chambers (2022)

Ik vond dit een hele bijzondere film. Het verhaal is erg goed geschreven en wordt zeer goed uitgebeeld middels goede acteurs en actrices, echt hele goede muziek en super goede soundtrack en goed gekozen locaties. Gedurende de film wordt je weer wat wijzer over Amerika en hoe in bepaalde staten het leven is.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...