Film : El Buen Patrón (2021)

Gisteren heb ik de film El Buen Patrón (2021) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Javier Bardem als Blanco, Manolo Solo als Miralles, Almudena Amor als Liliana, Óscar de la Fuente als Jose, Sonia Almarcha als Adela, Fernando Albizu als Román, Tarik Rmili als Khaled, Rafa Castejón als Rubio, Celso Bugallo als Fortuna, Francesc Orella als Alejandro, Martin Páez als Salva, Yaël Belicha als Inés, Mara Guil als Aurora, Nao Albet als Albert en María de Nati als Ángela.

Het verhaal speelt zich af in en rond de fabriek Blancos Básculas, waar alles altijd in evenwicht moet zijn. Ze maken immers weegschalen in alle soorten en maten. Daar bereidt de schijnbaar welwillende baas Blanco (Javier Bardem) zijn personeel voor op een komende inspectie door een groep die lokale bedrijven bezoekt om er een uit te kiezen voor een prestigieuze prijs. De spanningen beginnen echter op te lopen als de onlangs ontslagen Jose (Óscar de la Fuente) met zijn twee kinderen opduikt en begint te eisen dat hij weer in dienst wordt genomen.
MovieMeter.nl

Film : El Buen Patrón (2021)

Film : El Buen Patrón (2021)

Ik vond dit een leuke film. Het verhaal was goed opgezet en werd goed uitgewerkt middels goed gekozen locaties, goed gekozen muziek en hele goede acteurs en actrices. Dat in de film Spaans gesproken werd, was echt geen probleem. Nee, dat maakte de film alleen maar interessanter.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...