Film : The Son (2022)

Gisteren heb ik de film The Son (2022) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Vanessa Kirby als Beth, Hugh Jackman als Peter, Anthony Hopkins als Peter’s Father, Laura Dern als Kate, Hugh Quarshie als Doctor, William Hope als Andrew, Gretchen Egolf als E.R. Psychiatrist, Zen McGrath als Nicholas Miller, Akie Kotabe als Mr. Yama, Joseph Mydell als Brian, Isaura Barbé-Brown als Sophia, Erick Hayden als Allan, George Potts als Therapist, Rachel Handshaw als Brian’s Assistant en Danielle Lewis als Jessica.

Een aantal jaar na de scheiding van zijn ouders voelt de sombere 17-jarige Nicholas (Zen McGrath) zich niet langer thuis bij zijn moeder Kate (Laura Dern). Zijn vader Peter (Hugh Jackman) en diens nieuwe partner Beth (Vanessa Kirby) besluiten om Nicholas in huis te nemen in een poging zijn leven weer op de rit te krijgen. Peter doet er alles aan om een betere vader te zijn voor zijn zoon dan zijn eigen vader (Anthony Hopkins) voor hem was. Maar zijn alle goedbedoelde zorgen genoeg om Nicholas te helpen?
FilmTotaal.nl

Film : The Son (2022)

Dit blijkt de tweede film in een drieluik te zijn, waarbij The Father de eerste film was en The Sister nog gemaakt worden om het drieluik af te ronden.

Ik vond The Father al heel erg indrukwekkend, maar The Son is zo mogelijk nog meer indrukwekkend. Het verhaal is heel erg goed geschreven en wordt ook heel erg goed uitgewerkt. Het is meeslepend en je kan heel goed verplaatsen in zowel de zoon als de vader als de grootvader. Hele goede acteurs en actrices, hele goede muziek en goed camerawerk zorgen er voor dat elke scene perfect is.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...