(TV) Serie : Young Sheldon

Vorige week heb ik samen met Danielle een aantal afleveringen gezien van de serie Young Sheldon. Deze serie kan in Nederland bekeken worden bij Videoland. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Iain Armitage als Sheldon Cooper, Zoe Perry als Mary Cooper, Lance Barber als George Cooper Sr., Montana Jordan als Georgie Cooper, Raegan Revord als Missy Cooper, Jim Parsons als Sheldon Cooper en Annie Potts als Connie ‘Meemaw’ Tucker.

Voor wonderkind Sheldon Cooper (Iain Armitage) valt het niet mee om in Texas op te groeien. De geniale, maar naïeve Sheldon zoekt zijn weg in het leven, terwijl zijn familie probeert zo goed mogelijk met hem om te gaan.

(TV) Serie : Young Sheldon

(TV) Serie : Young Sheldon

Na het zien van alle seizoenen van de serie The Big Bang Theory, hoefden wij niet lang na te denken of wij Young Sheldon wilden gaan zien. En Young Sheldon is echt een leuke serie. Je leert Sheldon Cooper beter kennen doordat zijn jeugd compleet uitgelicht wordt en zo nu en dan wordt er ook nog een verwijzing gemaakt naar The Big Bang Theory, wat het extra leuk maakt.

Voor liefhebbers van droge komedie is dit echt een aanrader.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...