Film : Escape Plan (2013)

Ik heb gisteren de film Escape Plan (2013) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Sylvester Stallone als Ray Breslin, Arnold Schwarzenegger als Rottmayer, Jim Caviezel als Hobbes, Faran Tahir als Javed, Amy Ryan als Abigail, Sam Neill als Dr. Kyrie, Vincent D’Onofrio als Lester Clark, Vinnie Jones als Drake, Matt Gerald als Roag, 50 Cent als Hush, Caitriona Balfe als Jessica Miller, David Joseph Martinez als Captain Newal Beradah, Alec Rayme als Pilot, Christian Stokes als Babcock en Graham Beckel als Brims.

‘Escape Plan’ vertelt het fictieve verhaal van Ray Breslin (Sylvester Stallone), een wereldwijde autoriteit op het gebied van gevangenisbeveiliging. Op een dag wordt hij ontvoerd en opgesloten in een zwaar bewaakte gevangenis die ontworpen is op basis van al zijn aanbevelingen. Hij moet al zijn kennis gebruiken om te kunnen ontsnappen.
FilmTotaal.nl

Film : Escape Plan (2013)

Film : Escape Plan (2013)

Ik vind dit een goede film. Het verhaal is goed bedacht en wordt goed uitgewerkt met behulp van goede locaties, goede muziek en goede acteurs en actrices. Zowel Sylvester Stallone als Arnold Schwarzenegger zijn wel heel erg goed bezig.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...