Film : Independence Day – Resurgence (2016)

Ik heb gisteren de film Independence Day – Resurgence (2016) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Liam Hemsworth als Jake Morrison, Jeff Goldblum als David Levinson, Jessie T. Usher als Dylan Hiller, Bill Pullman als President Whitmore, Maika Monroe als Patricia Whitmore, Sela Ward als President Lanford, William Fichtner als General Adams, Judd Hirsch als Julius Levinson, Brent Spiner als Dr. Brakish Okun, Patrick St. Esprit als Secretary of Defense Tanner, Vivica A. Fox als Jasmine Hiller, Angelababy als Rain Lao, Charlotte Gainsbourg als Catherine Marceaux, Deobia Oparei als Dikembe Umbutu en Nicolas Wright als Floyd Rosenberg.

We wisten altijd dat ze terug zouden komen. Gebruikmakend van de buitenaardse technologie, hebben de landen van de Aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramma om de planeet tegen hen te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en gigantische kracht van de buitenaardse wezens. Enkel de vindingrijkheid van een paar dappere mannen en vrouwen kan de wereld voor uitsterven behoeden.
FilmTotaal.nl

Film : Independence Day - Resurgence (2016)

Film : Independence Day – Resurgence (2016)

Na het zien van de film Independence Day moest ik Independence Day – Resurgence ook zien. Ik ben blij dat ik het gedaan heb.

Het verhaal is goed, al lijkt het wel heel erg veel op het originele verhaal, met wat kleine aanpassingen, maar dat mag de pret niet drukken. De special effects zijn echt fantastisch en worden ook zeer goed gebruikt.

Ook leuk dat Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch en Brent Spiner weer meespelen in de rolllen die zij ook al in de originele film hadden.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...