Film : For A Few Dollars More (1965)

Gisteren heb ik de film For A Few Dollars More (1965) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Clint Eastwood als Monco, Lee Van Cleef als Colonel Douglas Mortimer, Gian Maria Volonté als El Indio (The Indian), Mario Brega als Nino, Luigi Pistilli als Groggy, Aldo Sambrell als Cuchillo, Klaus Kinski als Juan Wild (The Hunchback), Benito Stefanelli als Luke ‘Hughie’, Luis Rodriguez als Manuel, Panos Papadopulos als Sancho Perez, Mara Krupp als Mary (Hotel Manager’s Beatiful Wife), Roberto Camardiel als Tucumcari Station Clerk, Joseph Egger als Old Prophet, Tomás Blanco als Tucumcari Sheriff en Lorenzo Robledo als Tomaso.

Monco (Clint Eastwood) is een premiejager die het bloedige spoor volgt van El Indio, (Gian Maria Volonté) de beruchtste bandiet die ooit het gebied geteisterd heeft. Zijn meedogenloze rivaal, Colonel Douglas Mortimer (Lee Van Cleef) is echter ook van plan om El Indio als eerste te grijpen … dood of levend!
FilmTotaal.nl

Film : For A Few Dollars More (1965)

Film : For A Few Dollars More (1965)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal is erg goed geschreven en wordt zeer goed uitgewerkt door Sergio Leone. De verschillende acteurs en actrices zijn erg goed en zorgen, samen met de goed gekozen locaties, er voor dat dit echt aanvoelt als een authentieke Western film. De muziek van Ennio Morricone maakt de film echt af.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...