Film : Dark Shadows (2012)

Afgelopen Maandag heb ik de film Dark Shadows (2012) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Johnny Depp als Barnabas Collins, Michelle Pfeiffer als Elizabeth Collins Stoddard, Helena Bonham Carter als Dr. Julia Hoffman, Eva Green als Angelique Bouchard, Jacky Earle Haley als Willie Loomis, Jonny Lee Miller als Roger Collins, Bella Heathcote als Victoria Winters/Josette DuPres, Chloë Grace Moretz als Carolyn Stoddard, Gulliver McGrath als David Collins, Ray Shirley als Mrs. Johnson, Christopher Lee als Clarney, Alice Cooper als Alice Cooper, Ivan Kaye als Joshua Collins, Susanna Cappellaro als Naomi Collins en Josephine Butler als David’s Mother.

1752. Joshua (Ivan Kaye) en Naomi (Susanna Cappellaro) Collins verhuizen met hun zoon Barnabas (Johnny Depp) naar Amerika om een vloek te omzeilen. Twintig jaar later is Barnabas een rijke vrouwenversierder en breekt zo het hart van de heks Angelique Bouchard (Eva Green). Zij verandert hem vervolgens in een vampier en begraaft hem levend. Twee eeuwen later, in 1972, wordt hij echter bevrijd uit zijn graf.
FilmTotaal.nl

Film : Dark Shadows (2012)

Film : Dark Shadows (2012)

Ik vind dit een hele goede film. Een film met een nieuwe invalshoek over vampiers en heksen. Het verhaal is goed geschreven en wordt zeer goed uitgewerkt. Het is ook zeer goed te zien dat Tim Burton deze film geregisseerd heeft want de sfeer is zo nu en dan lekker donker, maar nergens echt over de top. De special effects zijn ook zeer goed.


Films met Johnny Depp die ik al gezien heb en waarover ik een blogje geschreven heb:

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...