Film : Ghost in the Shell (2017)

Ik heb gisteren de film Ghost in the Shell (2017) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Scarlett Johansson als Major Milia Killian, Pilou Asbæk als Batou, Takeshi Kitano als Aramaki, Juliette Binoche als Dr. Ouelet, Michael Pitt als Kuze, Chin Han als Togusa, Danusia Samal als Ladriya, Lasarus Ratuere als Ishikawa, Yatuka Izumihara als Saito, Tawanda Manyimo als Borma, Peter Ferdinando als Cutter, Anamaria Marinca als Dr. Dahlin, Daniel Henshall als Skinny Man, Mana Hira Davis als Bearded Man en Erroll Anderson als Hanka Security Agent.

In 2029 is Major Milia Killian (Scarlett Johansson) de eerste van haar soort. Een mens gered van een ongeluk die met behulp van cyborg aanpassingen een perfecte soldaat wordt om de gevaarlijkste criminelen van de wereld op te sporen en te doden.
FilmTotaal.nl

Film : Ghost in the Shell (2017)

Film : Ghost in the Shell (2017)

Ik vind dit een hele goede film. Het verhaal is erg sterk en zeer goed bedacht en wordt ook zeer goed uitgewerkt. Hele goede duistere omgeving, perfect gekozen muziek, goed gekozen locaties en goede acteurs en actrices maken dit een hele fijne film om te zien.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...