Film : Need For Speed (2014)

Ik heb gisteren de film Need For Speed (2014) gezien. In deze film werden de hoofdrollen gespeeld door Aaron Paul als Tobey Marshall, Dominic Cooper als Dino Brewster, Imogen Poots als Julia Maddon, Kid Cudi als Benny, Rami Malek als Finn, Ramon Rodriguez als Joe Peck, Harrison Gilbertson als Little Pete, Dakota Johnson als Anita, Stevie Ray Dallimore als Bill Ingram, Michael Keaton als Monarch, Alan Pflueger als Flyin’ Hawaiian, Brian L. Keaulana als Right Seater, Logan Holladay als ‘DJ’ Joseph, Carmela Zumbado als Jeny ‘B’ en Jalil Jay Lynch als Jimmy MacIntosh.

‘Need for Speed’ gaat over een lokale straatracer (Tobey Marshall, gespeeld door Aaron Paul), die met een arrogante zakenman (Dino Brewster, gespeeld door Dominic Cooper) samenwerkt. Maar dan wordt hij verraden door zijn collega en belandt hij in de gevangenis. Nadat hij zijn straf uitgezeten heeft, besluit hij mee te doen aan een race van New York naar Los Angeles. Als zijn oud-partner daarachter komt, zet hij een hoge premie op zijn hoofd. Het gevolg: Tobey Marshall moet op de vlucht voor andere straatracers, die hem allemaal op de hielen zitten met hun flink opgevoerde auto?s.
FilmTotaal.nl

Film : Need For Speed (2014)

Film : Need For Speed (2014)

Na het spelen van diverse Need For Speed spellen, moest en zou ik deze film zien.

Ik ben blij dat ik het gedaan heb.

Het verhaal is zeer goed geschreven en pas zeer goed bij de eerder genoemde spellen. Het gebruik van diverse superdure super- en hypercars is ook erg gaaf. De gebruikte locaties voor de diverse races zijn ook erg goed. Zo herken je direct een aantal weggetjes als ze langs de kusten rijden, maar ook als ze in de stad aan het racen zijn, is het zeer herkenbaar. Ook de muziek is erg goed en ook de acteurs en actrices zijn erg goed bezig.

Een aanrader voor liefhebbers van super- en hypercars en racen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...