Film : Gli anni più belli (2020)

Gisteren heb ik de film Gli anni più belli (2020) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Pierfrancesco Favino als Giulio Ristuccia, Micaela Ramazzotti als Gemma, Kim Rossi Stuart als Paolo Incoronato, Claudio Santamaria als Riccardo Morozzi, Nicoletta Romanoff als Margherita Angelucci, Emma Marrone als Anna, Alma Noce als Gemma adolescente, Francesco Centorame als Giulio Ristuccia adolescente, Andrea Pittorino als Paolo Incoronato adolescente, Matteo De Buono als Riccardo Morozzi adolescente, Mariano Rigillo als Avvocato Nobili, Francesco Acquaroli als On. Sergio Angelucci, Paola Sotgiu als Madre di Paolo, Fabrizio Nardi als Padre di Giulio en Gennaro Apicella als Nunzio.

Gli anni più belli (de mooiste jaren) is een zomerse Italiaanse film over vriendschap, familie en het leven, waarin we vier vrienden volgen gedurende 40 jaar. Giulio (Pierfrancesco Favino), Gemma (Micaela Ramazzotti), Paolo (Kim Rossi Stuart) en Riccardo (Claudio Santamaria) zijn sinds hun jeugd in de jaren ’80 hecht bevriend. Samen groeien ze op, gaan ze door de puberteit en worden ze volwassen. Ze delen momenten van liefde en succes, maar kennen ook tijden van teleurstellingen. Naarmate de jaren verstrijken verliezen de vier vrienden elkaar regelmatig uit het oog, om elkaar steeds weer terug te vinden. Hun vriendschap ontvouwt zich in de schaduw van de Italiaanse geschiedenis van de laatste vier decennia.
FilmTotaal.nl

Film : Gli anni più belli (2020)

Film : Gli anni più belli (2020)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal was heel erg goed bedacht en werd ook nog heel erg goed uitgevoerd. Je ziet heel goed de ontwikkeling van de hoofdpersonen, maar ook diverse bepalende gebeurtenissen in Italië en in de wereld.

Dit is ook weer een voorbeeld van een heel goed gekozen film door Filmhuis Cameo Zoetermeer.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...