Serie : The Night Manager

Afgelopen Zondag heb ik samen met Danielle twee afleveringen gezien van de serie The Night Manager. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door NPO. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Hugh Laurie als Richard Roper, Tom Hiddleston als Jonathan Pine, Elizabeth Debicki als Jed Marshall, Olivia Colman als Angela Burr, Alistair Petrie als Sandy Longbourne, Michael Nardone als Frisky en Hovik Keuchkerian als Tabby.

Voormalig soldaat Jonathan Pine (Tom Hiddleston) werkt tijdens de Arabische Lente als nachtportier van een hotel in Caïro. Te gast is de charmante Sophie (Aure Atika), minnares van een hoteleigenaar met eigenaardige connecties. Zij doet Jonathan een uitzonderlijk verzoek. Zijn acties drijven hen beiden in de duistere wereld van de meedogenloze zakenman en wapenhandelaar Richard Roper (Hugh Laurie). Jaren later ontmoet Jonathan Angela Burr (Olivia Colman), een spion voor de Britse overheid met Roper als ultiem doelwit. Ook zij kon de dramatische gebeurtenissen in Caïro niet verhinderen, maar ze zijn allebei niet bereid zich erbij neer te leggen. Wat volgt is een gevaarlijk spel van intriges en misleiding.

Serie : The Night Manager

Serie : The Night Manager

Gebaseerd op het boek The Night Manager, geschreven door John le Carré, is dit een hele goede serie. Het verhaal is er goed uitgewerkt middels scene’s op hele fraaie locaties en met behulp van goede muziek en hele goede acteurs en actrices is het gewoon heel fijn om naar te kijken.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...