Film : Happy End (2017)

Gisteren heb ik de film Happy End (2017) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Isabelle Huppert als Anne Laurent, Jean-Louis Trintignant als Georges Laurent, Mathieu Kassovitz als Thomas Laurent, Fantine Harduin als Eve Laurent, Franz Rogowski als Pierre Laurent, Laura Verlinden als Anaïs, Aurélia Petit als Nathalie, Toby Jones als Lawrence Bradshaw, Hille Perl als La Gambiste, Hassam Ghancy als Rachid, Nabiha Akkari als Jamila, Joud Geistlich als Selin, Philippe du Janerand als Maître Barin, Dominique Besnehard als Marcel, le coiffeur en Bruno Tuchszer als Inspecteur chantier 1 en Alexandre Carrière als Inspecteur chantier 2.

Anne Laurent (Isabelle Huppert) staat aan het hoofd van een groot bouwbedrijf, dat ze heeft overgenomen van haar dementerende vader Georges Laurent (Jean-Louis Trintignant). De rijke familie Laurent woont in een groot landhuis in Calais. Als Eve (Fantine Harduin), de 13-jarige dochter van Anne’s broer Thomas Laurent (Mathieu Kassovitz), bij de familie komt wonen, worden de verkrampte familiebanden blootgelegd. Door de ogen van Eve zien we de hypocrisie en de geheimen van de schijnwereld die de familie voor zichzelf geschapen heeft.
MovieMeter.nl

Film : Happy End (2017)

Film : Happy End (2017)

Ik vond dit een indrukwekkende film. Het verhaal wordt heel erg goed uitgewerkt middels hele goede acteurs en actrices en komt daardoor heel goed binnen.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...