Film : At Eternity’s Gate (2018)

Gisteren heb ik de film At Eternity’s Gate (2018) gezien. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Willem Dafoe als Vincent van Gogh, Rupert Friend als Theo van Gogh, Oscar Isaac als Paul Gauguin, Mads Mikkelsen als Priest, Mathieu Amalric als Doctor Paul Gachet, Emmanuelle Seigner als Md Ginoux, Niels Arestrup als Madman, Anne Consigny als Teacher, Amira Casar als Johanna van Gogh, Vincent Perez als The Director, Lolita Chammah als Girl on the Road, Stella Schnabel als Gaby, Vladimir Consigny als Doctor Felix Ray, Arthur Jacquin als René en Social Forte als Gaston.

‘At Eternity’s Gate’ gaat op op verkenning naar de worsteling van Vincent van Gogh (Willem Dafoe) om te worden begrepen als kunstenaar en richt zich op de periode waarin Van Gogh woonachtig was in het Franse dorpje Auvers-sur-Oise gedurende de laatste maanden van zijn leven.
FilmTotaal.nl

Film : At Eternity's Gate (2018)

Film : At Eternity’s Gate (2018)

Ik vond dit een indrukwekkende film. Het verhaal wordt heel erg goed neergezet met behulp van goede acteurs en actries, goed gekozen landschappen, veel schilderijen en goede muziek. De genoemde worsteling van Vincent van Gogh wordt heel erg goed in beeld gebracht.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...