TV Serie : The Last Weekend

Afgelopen Maandag heb ik samen met Danielle de drie afleveringen gezien van de serie The Last Weekend. Deze serie wordt in Nederland uitgezonden door KRO in het kader van KRO Detectives. In deze serie worden de hoofdrollen gespeeld door Rupert Penry-Jones als Ollie, Shaun Evans als Ian, Genevieve O’Reilly als Daisy, Claire Keelan als Em, Alexander Karim als Milo en Hugh Mitchell als Archie.

Ollie (Rupert Penry-Jones) nodigt zijn oude studievriend Ian (Shaun Evans) met zijn vrouw Em (Claire Keelan) uit voor een weekend aan zee. Ollie en Daisy (Genevieve O’Reilly) hebben een landelijk huis gehuurd en het lijkt een ontspannen weekend te worden ondanks dat de echtparen een verschillende achtergrond en levensstijl hebben. Maar al snel ontstaat er een onheilspellende sfeer van seksuele spanningen en mannelijke rivaliteit.

The Last Weekend

The Last Weekend

Ik vind dit een hele goede mini serie. Het verhaal is erg goed geschreven, maar wordt ook erg goed weergegeven door goed gekozen locaties, mooie muziek, goede acteurs en actrices. Normaal vind ik een open einde van een serie niet leuk, maar in het geval van The Last Weekend is het wel logisch ook.

Leuk vind ik ook dat Rupert Penry-Jones al eerder bij mij bekend geworden is door zijn rol van DCI Joseph Chandler in de serie Whitechapel. Dat geldt ook voor Sean Evans, die ik al eerder gezien heb als Chief Inspector Morse in de serie Endeavour.


Series die ik al gezien heb ik het kader van KRO Detectives:

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...