Film : Herself (2020)

Gisteren heb ik de film Herself (2020) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Clare Dunne als Sandra, Molly McCann als Molly, Ruby Rose O’Hara als Emma, Ian Lloyd Anderson als Gary, Shadaan Felfeli als Shop Keeper, Harriet Walter als Peggy, Cathy Belton als Jo, Art Kearns als John the Pub Landlord, Ericka Roe als Amy, Anita Petry als Rosa, Lorcan Cranitch als Michael, Tina Kellegher als Tina, Donking Rongavilla als Lazlo, Eimar Morrissey als Grumpy Woman in Queue en Ger Carey als Landlord.

Herself is een Brits-Iers drama over de jonge moeder Sandra (Clare Dunne) die met haar twee dochters Molly (Molly McCann) en Emma (Ruby Rose O’Hara) ontsnapt uit een gewelddadige relatie en een nieuw bestaan moet opbouwen.
FilmTotaal.nl

Film : Herself (2020)

Film : Herself (2020)

Ik vond dit een heel indrukwekkende film. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt heel erg goed uitgewerkt middels smaakvol gefilmde scene’s. Verder zijn de acteurs ook heel erg goed. De film laat zien hoe zwaar vrouwen het hebben die af willen van een man die ze mishandeld.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...