Film : I Used To Be Famous (2022)

In het weekend hebben Danielle en ik de film I Used To Be Famous (2022) gezien. Deze film is in Nederland te bekijken bij Netflix. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Ed Skrein als Vince, Leo Long als Stevie, Eleanor Matsuura als Amber, Eoin Macken als Austin, Lorraine Ashbourne als Cheryl, Neil Stuke als Dennis, Stanley Morgan als Young Vince, Zara Flynn als Concert Fan, Kurt Egyiawan als Dia, Rachel Kwok als Concert Fan, Millicent Wong als Third Year Student, Richard Sutar als Press photographer, Jamie Wannell als Ted (aged 14), Jack Minton als Sammy en Edward Hyland als Ted (aged 7).

Vince (Ed Skrein) zat vroeger in de hipste boyband die er was. Nu is de getroebleerde voormalige popster alleen en wanhopig. Hij droomt van een comeback en begint op te treden in de straten van Peckham, in de hoop dat iemand, wie dan ook, naar hem wil luisteren. Een geïmproviseerde jamsessie met Stevie (Leo Long), een autistische jonge drummer met een ongelooflijke gave voor ritme, ontketent een onverwachte vriendschap tussen de twee onbegrepen muzikanten. Samen vormen ze een unieke band door de kracht van muziek.
FilmTotaal.nl

Film : I Used To Be Famous (2022)

Film : I Used To Be Famous (2022)

Ik vond dit een indrukwekkende film en toch op momenten ook wel erg grappig. Het verhaal is goed bedacht en wordt zeer goed uitgewerkt middels goed gekozen acteurs en actrices en goede locaties.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...