Film : The Worst Person in the World (2021)

Gisteren heb ik de film The Worst Person in the World (2021) gezien. Deze film werd vertoond door Filmhuis Cameo Zoetermeer in de kleine zaal van het Stadstheater te Zoetermeer. In deze film worden de hoofdrollen gespeeld door Renate Reinsve als Julie, Anders Danielsen Lie als Aksel, Herbert Nordrum als Eivind, Hans Olav Brenner als Ole Magnus, Helene Bjørneby als Karianne, Vidar Sandem als Per Harald, Maria Grazia Di Meo als Sunniva, Lasse Gretland als Kristoffer, Karen Røise Kielland als Tone, Marianne Krogh als Eva, Thea Stabell als Åse, Deniz Kaya als Adil, Eia Skjønsberg als Synne, Ruby Dagnall als Young Actress en Torgny Amdam als Director.

Julie (Renate Reinsve) wordt bijna dertig, maar kan geen genoegen nemen met haar leven. Wanneer ze dertig wordt, besluit Julie meer uit het leven te halen en zet ze een punt achter haar stabiele relatie met de 45-jarige succesvolle schrijver Aksel (Anders Danielsen Lie). Ze ontmoet de jongere en knappe Eivind (Hans Olav Brenner), met wie ze zich in een nieuw avontuur stort.
FilmTotaal.nl

Film : The Worst Person in the World (2021)

Film : The Worst Person in the World (2021)

Ik vond dit een hele goede film. Het verhaal is erg goed bedacht en wordt heel erg goed uitgewerkt. Het verhaal wordt verteld als een boek, met een proloog, twaalf hoofdstukken en een epiloog, maar de acteurs en actrices zijn allemaal goed, behalve Renate Reinsve die als Julie echt super goed is. Ook het gebruik van hele gave en mooie filmische effecten, maakt deze film een topper.

Deel dit:

Dit vind je misschien ook leuk...